Yes, we do!

Vier de liefde

Jullie droomdag staat gepland! Een dag waarin jullie liefde centraal zal staan. Het leven vieren met alle mensen die je lief hebt, met muziek die jullie verhaal vertelt, onder het genot van heerlijk eten en drinken op een mooie locatie.

Ongetwijfeld zijn jullie op zoek naar die ene fotograaf die jullie verhaal in beeld kan brengen. De grote- maar zeker ook de kleine momenten, de échte emoties. De connectie en interactie tussen jullie samen en iedereen die aanwezig mag zijn op jullie grote dag. Die ene glimlach, de twinkeling en ontroering in iemands ogen, een knipoog van je beste vriend of vriendin of decoratie waar zoveel aandacht aan is besteed. De liefde in beeld.

How it works

Professioneel & vooral ook gezellig

Als trouwfotograaf vind ik het mijn verantwoordelijkheid om alles zo goed mogelijk te regelen. Ik fotografeer altijd met dubbele apparatuur. Dus meerdere camera’s, meerdere lenzen en zelfs 2 geheugenkaartjes in de camera’s. Op deze manier wordt er al tijdens het fotograferen een back-up gemaakt van jullie foto’s en missen we geen enkel moment van jullie speciale dag.

Ik ben van mening dat er van beide kanten een klik moet zijn, ik beweeg namelijk heel de dag om jullie heen.

"A true love story never ends"

Warm, liefdevol & spontaan

Capture the love

Jullie genieten samen van alle momenten die de revue passeren op jullie mooiste dag. Ik leg ze vast vanuit mijn hart, met gevoel voor sfeer en oog voor detail. Soms ben ik dichtbij, maar meestal op de achtergrond om die momenten vol échte emotie en connectie voor jullie vast te leggen. Warme, pure en spontane foto’s van jullie als bruidspaar en jullie lievelingsmensen. Het vangen van de sfeer van jullie dag. Spelen met het aanwezige licht voor een bijzonder effect. Zo maak ik een compleet dagboek vol ervaringen en herinneringen zodat jullie niks hoeven missen. Elke foto met zijn eigen verhaal om jullie dag zo vaak als jullie willen, te kunnen herbeleven.

Tien jaar liefde & ervaring

En nog steeds speciaal

Het vastleggen van de mooiste dag van jullie leven heeft mijn volle aandacht. Ik fotografeer al 10 jaar bruiloften met veel plezier. Voor mij is het bijzonder en een eer om jullie liefde vast te mogen leggen tijdens jullie grote dag. Er is voor mij niks mooier dan het meegeven van een tastbare herinnering voor de rest van jullie leven.

Zijn we een match? Dan plannen we samen een kennismakingsgesprek in waarin ik graag meer hoor over jullie grote dag en al jullie wensen!

Prijzen

Bruidsfotografie

1899

Spreekt mijn stijl en werkwijze jouw aan? Ik stuur je graag een uitgebreide brochure met meer informatie en de verschillende pakketten toe.

Bruidspakket

2499

Spreekt mijn stijl en werkwijze jouw aan? Ik stuur je graag een uitgebreide brochure met meer informatie en de verschillende pakketten toe.

Extra bij te boeken

Zowel Bruidsfotografie als het Bruidspakket zijn compleet op maat te maken naar jullie wensen.

De prijs is inclusief reiskosten tot een straal van 50 kilometer vanaf Weert.
Buiten die straal van 50 kilometer worden er reiskosten gerekend á €0,50 cent per km. Prijzen zijn excl. eventuele locatie huur.

Mijn werk

Scroll om meer te zien

Get in touch

Vragen of een shoot boeken?

Het was super fijn om Karlijn als fotograaf te hebben bij onze bruiloft. Tijdens de gesprekken in de voorbereidende fase luistert ze naar de wensen en deze weet ze op de dag zelf goed te verwezenlijken. Het was heel prettig hoe Karlijn opgaat in de achtergrond en toch op het juiste moment op de juiste plek weet te staan om de meest bijzondere en echte momenten vast te leggen. Super blij met het resultaat!

Eric en Michelle