Hi!

This is me

Ik ben Karlijn, het gezicht achter de camera. Al ruim 10 jaar fotograaf ik met hart en ziel. Ohhh wat hou ik van dit vak!

Mijn hoofdfocus ligt op het fotograferen van vrouwen. Ik gun echt iedere vrouw om mooie foto’s van zichzelf te hebben. Want wij mogen onszelf wel vaker wat gunnen!

Ga in je kracht staan, gun jezelf de aandacht, tijd en ruimte en ben trots op jouw foto’s. 

Dat is mijn missie en hier wordt ik heel happy van!

Gevoelsmens & creatief

Vrijheid en verbinding

Fotografie is voor mij vrijheid. Vrijheid om te kunnen creëren en mijn creativiteit te laten spreken. Het voelt dan ook nooit als werk en dat is voor mij heel waardevol.

Als gevoelsmens vind ik het contact met de vrouwen voor mijn camera minstens zo belangrijk als het fotograferen zelf. Ik wil echt jou vastleggen. Foto’s die jouw verwachtingen overstijgen. 

"Photography is a way of feeling, of touching, of loving"

Friends & family

En sushi & chocolade?

In mijn vrije tijd geniet ik in de eerste plaats van mijn twee dochters Bobbi en Maeve. Samen met vriendlief Roy woon ik Weert in ons zelf gebouwde huis. Ik kan genieten van gezellige borrelavondjes met vrienden, sushi en chocolade. Die liefde voor chocolade zorgt ervoor dat ik in de sportschool extra mijn best doe tijdens het crosfitten 😉 Daarnaast hou ik van muziek, hou ik van festivals en maak ik geregeld stedentripjes met vriendinnen waar ik uren kan rondstruinen op zoek naar winkeltjes vol authentieke spullen. Ik heb een achtergrond in styling en interieur dus ben hier in mijn vrije tijd vaak mee bezig. Er wordt thuis regelmatig van vaasje of fotolijstje gewisseld.

Genoeg over mij! Spreekt mijn verhaal je aan en wil je meer weten over mij of mijn manier van werken? Stuur me dan mail en wie weet ontmoeten we elkaar binnenkort!

Inkijkje bij mij thuis

Een gezellig & liefdevol leven

Get in touch

Vragen of een shoot boeken?