Herinneringen vastleggen

Lets capture your love

Samen op de foto met je grote liefde, je gezin, jullie pasgeboren kleintje of met je prachtige zwangere buik? Herinneringen vastleggen voor later want de tijd gaat zo snel. Samen ‘zijn’ in het moment, om later op beeld terug te kunnen zien, dit waren wij. Als mama van 2 lieve meisjes weet ik hoe dierbaar het is om momenten vast te leggen en te koesteren voor later. Het is mijn passie om warme, echte, liefdevolle en spontane momenten te fotograferen. Die glinstering in iemands ogen, die ene spontane lach, connectie tussen jullie en de mooiste details, ik leg het graag voor jullie vast!

Warme & spontane foto's

Pure emoties, sfeer & connectie

Sfeer, emoties & connectie vastleggen zijn kenmerkend in mijn shoots om zo dierbare herinneringen te creëren voor en met jullie. Ik hou van warme, spontane, pure en echte beelden. Van foto’s waarbij échte connectie tussen mensen zichtbaar is. Ik zorg ervoor dat jullie tijdens de fotoshoot samen in het moment zijn en vooral jullie zelf kunnen zijn. De mooiste foto’s ontstaan wanneer je niet het gevoel hebt dat je aan het poseren bent. Bij mijn dus geen ‘stijve poses’ maar samen ongedwongen knuffelen en genieten in het moment. Laten we er samen iets moois van maken!

"Capturing authenticity, empowering women to shine"

Let's shoot!

Op locatie of bij jou thuis

We kunnen foto’s maken buiten in de natuur, een daglichtstudio of op een andere toffe locatie die goed bij jullie past. Ik denk graag mee. 

Je ontvangt binnen een paar dagen een preview en een link naar jouw persoonlijke online galerie. Via deze online galerie kies je jouw favoriete foto’s. Deze worden zorgvuldig nabewerkt.

(Ik fotografeer alleen gezinnen maximaal 5 personen en geen meerdere families tegelijk)

Prijzen

Gezin

399

Wij kunnen foto’s maken op een mooie locatie buiten in de natuur, in mooi straatjes van de stad of op een andere toffe locatie die goed bij jullie past. Je kunt ook kiezen voor een lifestyleshoot aan huis.

Baby lifestyle

399

Ik kom bij jullie aan huis binnen 2-3 weken fotograferen, om de kleinste en liefste details vast te leggen. Later is ook leuk. Dan is het kindje meer wakker en is er meer interactie met de kleine.

Zwanger

399

Je kunt een zwangerschapsshoot het beste inplannen tussen de 30 en 35 weken zwangerschap. Kijk daarbij vooral hoe jij je voelt. Binnen, buiten of gewoon lekker thuis, lekker op jouw gewenste locatie. 

De prijs is inclusief reiskosten tot een straal van 15 kilometer vanaf Weert.
Buiten die straal van 15 kilometer worden er reiskosten gerekend á €0,50 cent per km. Prijzen zijn excl. eventuele locatie huur.

Mijn werk

Scroll om meer te zien

Get in touch

Vragen of een shoot boeken?

Tijdens de shoots met Karlijn kan ik volledig mezelf zijn. Ze weet precies wat ik mooi vind en heeft veel geduld. Vooral ook veel ideeën. Daarnaast staat ze ook open voor mijn eigen ideeën en weet ze dit altijd te vertalen naar beeld.

Lieke

Al twee fantastische fotoshoots gehad bij Karlijn! De eerste was een lifestyleshoot met ons pasgeboren zoontje, wij voelde ons meteen op ons gemak. En WAUW wat waren de foto’s prachtig geworden, zo ontzettend blij mee, nog steeds zo waardevol! Tweede keer ook een familieshoot gehad, buiten in een prachtige locatie. Het voelde fijn en niet geforceerd waardoor de kids, mama en papa helemaal op hun gemak waren. Ook nu waren de foto’s prachtig en ben ik zo blij dat we deze momenten hebben vastgelegd! Nog steeds kijk ik met trots naar de prachtige foto’s van ons gezin!

placeholder
Collin