De eerste 3 seconden...

Authentiek & krachtige beelden

Je hebt 3 seconden om de aandacht van jouw droomklant te trekken. Daarom is jouw uitstraling en branding heel belangrijk. Het is letterlijk de eerste indruk die jouw potentiële klanten van jou krijgen. Better make a good one!!

Hoe zou jij het vinden als je authentieke en krachtige beelden van jezelf hebt? Beelden waarvan je denkt wauw, ‘dit is echt wie ik ben’. Beelden waar je trots op bent en die je graag online en offline gaat gebruiken.

‘Ik ben niet fotogeniek’

Sfeer en vertrouwen

Dames voor mijn camera voelen zich direct op hun gemak. Dit is precies mijn bedoeling! Hoe fijn is het dat je tijdens de shoot merkt dat ik haarfijn aanvoel wat jij nodig hebt. Waardoor jij volledig in jouw kracht staat.

‘ik ben niet fotogeniek, ik hou niet van op de foto gaan’. Herken jij deze reactie of gedachtes? Geloof me. je bent niet de enige! Maar geloof me ook dat je dit volledig loslaat als je bij mij voor de camera staat.

How it works

Samen creeren

Het plannen en voorbereiden van een brandingshoot kost tijd en inzet van jou èn mij. We starten altijd met een kennismaking. Tijdens onze kennismaking bespreken we jouw doel en wensen. Er komen meteen beelden in mijn hoofd hoe we jou en jouw brand in beeld kunnen brengen. Ik neem je graag mee in mijn werkwijze.

Trust the proces en jij gaat gaat stralen en genieten van jouw moment.

"Capturing authenticity, empowering women to shine"

Moodz &
Concept by K

Tweelingmagie

Wil je nóg een stapje verder gaan, dan kun je mij en mijn tweelingzus Kim van Concept by K als duo boeken voor jouw brandshoot. Ik als fotograaf, Kim als stylist en marketeer. Als wij als duo samenwerken, ontstaat er een soort tweelingmagie. Die jij als klant voelt en ziet. Samen werken we een krachtig totaalconcept voor jou uit, dat bijdraagt aan jouw marketing. We halen het maximale uit jouw brandshoot.

Prijzen

Portret

449

Een prachtige zakelijke portretshoot

Content

799

Uitgebreide brandshoot met portret en sfeer & detail foto’s

Beeldbank

1399

Meer afwisseling en mogelijkheden door meerdere locaties en extra tijd

Full concept

2499

Een uitgebreide brandshoot in samenwerking met Concept by K

De prijs is inclusief reiskosten tot een straal van 50 kilometer* vanaf Weert.
Buiten die straal van 50 kilometer worden er reiskosten gerekend á €0,50 cent per km. Prijzen zijn excl. eventuele locatie huur. *voor portret fotografie geldt een straal van 15 kilometer.

Portret

399

Een prachtige zakelijke portretshoot

Content

699

Uitgebreide brandshoot met portret en sfeer & detail foto’s

Meest gekozen

Beeldbank

1199

Meer afwisseling en mogelijkheden door meerdere locaties en extra tijd

Full concept

2199

Een uitgebreide brandshoot in samenwerking met Concept by K

Mijn werk

Scroll om meer te zien

Get in touch

Vragen of een shoot boeken?

Al vele keren heeft Karlijn mij, mijn zoon, maar ook mijn team op de foto mogen zetten. Altijd in een andere vorm, een ander concept, maar altijd zo passend bij mijn wensen en ideeën. Wanneer je ‘een’ fotograaf boekt is dit een willekeurig persoon. Ik zou Karlijn wel willen omschrijven als ‘mijn fotograaf’. Ik heb haar namelijk wéer gevraagd voor een volgende shoot! Ze begrijpt ons! En dus ben ik altijd mega blij met het resultaat! Ga zo door lieve Karlijn.

placeholder
Funky hair&beauty atelier