Foto’s van jezelf, voor jezelf

Samen kunst maken

Hoe zou jij het vinden om samen kunst te maken? Kunst waarin we jouw schoonheid in de puurste vorm vastleggen. Foto’s waar je trots op bent, die je aan de muur wilt hangen. Zodat je iedere dag herinnert wordt aan hoe mooi jezelf bent.

‘Ik vind het spannend. Kan ik wel zo sierlijk op de foto staan?’. Heb jij deze gedachte? Maak je geen zorgen!

Achteraf hoor ik altijd dat de shoot veel zelfvertrouwen geeft. De dames voor de camera zijn heel positief over naar de foto’s kijken. Dat ze denken, wauw ben ik dit op de foto, wat sta ik er mooi op!

Jij bent het waard

Puur, sensueel & stijlvol

Een boudoirshoot doe je niet zomaar, het is een cadeau aan jezelf. Het is iets heel speciaals wat je wellicht 1 keer in je leven doet. Je mag trots zijn op wie je bent en op jouw lichaam. Hoe gaaf is het als je straks terugkijkt en denkt… ‘wauw, kijk eens hoe sensueel & stijlvol ik op deze foto’s sta’.

"Capturing authenticity, empowering women to shine."

How it works

Ontspannen & vertrouwen

We starten met een kennismaking. Hier kun je al jouw wensen bespreken maar ook jouw eventuele onzekerheden. Ik kijk naar wat jij nodig hebt, zodat jij zo ontspannen mogelijk bent. Je krijgt van mij een brochure met tips zodat jij jezelf optimaal kunt voorbereiden.

Tijdens de shoot begeleid ik jou door de poses heen en geef ik jou aanwijzingen. Na afloop krijg je een link naar een beveiligde online galerie waar jij jouw favoriete foto’s zelf uitkiest. Deze worden zorgvuldig nabewerkt.

Prijzen

Boudoir

429

Authentieke portret foto’s

Boudoir & album

729

Authentieke portret foto’s & een luxe fotoalbum met linnen cover

De prijs is inclusief reiskosten tot een straal van 15 kilometer vanaf Weert.
Buiten die straal van 15 kilometer worden er reiskosten gerekend á €0,50 cent per km. Prijzen zijn excl. eventuele locatie huur.

Mijn werk

Scroll om meer te zien

Get in touch

Vragen of een shoot boeken?

Een boudoir shoot… dat stond al lang op mijn verlanglijstje maar ja…dat doe je ook niet zomaar, toch?
Wat ben ik blij dat ik bij Karlijn ben “belandt “! (via insta)

Ik heb mij geen moment ongemakkelijk gevoeld doordat Karlijn je meteen “meeneemt “ in hoe zij te werk gaat. Eerst samen naar de setjes kijken en wat positie”s bespreken om te checken of je je daar comfortabel bij zou voelen. Vervolgens helpt Karlijn je met alle posities tot in het kleinste detail wat je terugziet op de uiteindelijke foto’s.

Karlijn heeft de tijd en aandacht voor je, zonder de tijd uit het oog te verliezen. En de shoot dus niet voorbij is , terwijl je pas 1 setje aan hebt gehad. Tijdens de shoot, voelde het voor mij alsof we elkaar al langer kenden en babbelde we er gezellig op los. Daarnaast heeft Karlijn ook mee gedacht over de locatie en probeert ze je zoveel mogelijk te ontzorgen. De communicatie vooraf was erg prettig en behulpzaam. En…. Niet onbelangrijk; de foto’s zijn echt zo mooi geworden! Super vrouwelijk met prachtig zacht licht!

Ik ben van Den Haag naar Weert gereden, flink eindje tuffen dus maar ik zou het zo weer doen!

Pauline

Wat een fijne ervaring was mijn boudoir shoot. En wauw wat een mooi resultaat! Ik wist niet dat ik zo blij kon zijn met foto’s van mezelf. Karlijn is zo lief dat ik me al snel op mijn gemak voelde. Het beetje spanning dat ik had was ik al snel kwijt toen we begonnen. Ze heeft me goed begeleid in de poses die ik aan kon nemen. En wist ook goed hoe mijn lichaam het mooist op de foto tot z’n recht zou komen. Het is een enorme aanrader om een boudoir shoot bij Karlijn te doen. ik zou zeker nog een keer voor haar kiezen. Bedankt lieve Karlijn!

placeholder
Kelly