Sanne aan het woord: De laatste bruiloften zitten erop, alle foto’s zijn bewerkt, en de laatste trouwalbums worden gemaakt en verstuurd. De hectiek van de zomerperiode is voorbij en dat betekend meer tijd om achter de schermen bezig te zijn met trainen om nog meer te gaan fotograferen!

Zoals ik in in mijn vorige blog al verteld heb verzorg ik de administratie, beantwoord ik jullie mails, en besteed ik veel tijd aan het bewerken van de vele leuke fotoshoots. Ook ben ik steeds meer aan het fotograferen. Het eerste jaar van de opleiding is afgerond, met veel plezier zit ik in het tweede jaar van de opleiding. Naast de opleiding word ik veel getraind door Karlijn. Wij zijn begonnen met het oefenen voor newbornshoots. Na veel uren training mag en kan ik deze shoots ook fotograferen binnen MOODZ fotografie. Super leuk. Naast het fotograferen van newborns is het nu ook tijd om mij te richten op studioshoots en shoots op locatie. Wat een superleuke nieuwe uitdaging!

Karlijn gaat mij nog meer trainen zodat ik vanaf het voorjaar inzetbaar ben voor meerdere fotoshoots. Hierdoor zijn wij nog flexibeler met het inplannen van fotoshoots. Afgelopen week heb ik mijn eerste studioshoot gedaan. Er kwamen 3 hele knappe modelletjes naar de studio waar ik mee heb mogen oefenen, en wat deden ze het goed! Lekker gek doen, kunstjes uithalen, dansjes doen, niks is te gek om net dat ene spontane lachje op de foto te kunnen zetten! Wat een leuk werk is dit toch, en het is zo dankbaar om de ouders blij te kunnen maken met mooie foto’s.

Na een paar uurtjes oefenen in de studio heb ik al super veel geleerd! Los van alle technische zaken, het neerzetten van de lampen, het instellen van de camera, zijn er nog zo veel dingen waar je als fotograaf op moet letten. Hoe zitten de kleren, zijn de neusjes en mondjes nog schoon, wat zijn de mooiste poses, en dan is het natuurlijk ook nog een extra uitdaging om kleine kindjes (die stilzitten maar saai vinden) mooi op de foto te krijgen. We halen alles uit de kast om die leuke foto’s te kunnen maken (de buren zijn inmiddels al wat gewend hier;-)

De komende tijd staan er nog heel wat trainingen voor mij gepland, dit mooie vak leer je vooral door HEEL veel te doen. 

Met veel plezier zal ik in de toekomst steeds meer gaan fotograferen en ik hoop jullie graag ook een keer voor de camera te hebben! Tot die tijd blijf ik oefenen, en ik deel hierbij graag het resultaat van mijn eerste studioshoot met jullie.

Tot snel! Liefs Sanne

 

 

 

 

fotoshoot fotograaf Weert Limburg Roermond Nederweert studio studiofotograaf studioshoot lifestyleshoot lifestyle newbornshoot locatie kinderfotograaf kinderfotografie fotografie familieshoot loveshoot bruiloftsfotografie trouwfotograaf huwelijksfotograaf bedrijfsreportage shoot bruidsfotograaf bedrijfsshoot zwangerschapsfotograaf babyfotografie