Liefde voor fotografie en newborns komen samen….

Het is weer een tijdje geleden dat we geblogd hebben, maar we zijn ook met zoveel dingen bezig geweest de afgelopen tijd. Naast alle actiedagen met minishoots, de vele leuke lifestyleshoots, studioshoots, buitenshoots, en dan nu ook het bruiloftsseizoen wat weer in volle gang is, is Karlijn achter de schermen ook druk bezig geweest met Sanne te trainen om te gaan fotograferen.

Vorig jaar maart ben ik, Sanne, in dienst gekomen bij MOODZ fotografie. Naast de administratie, het beantwoorden van jullie mails, en het bewerken van de vele leuke fotoshoots heb ik in de praktijk ook veel mee gekeken met Karlijn. Zelf heb ik altijd al een voorliefde voor fotografie gehad, ik heb 2 kindjes waar ik al veel op geoefend heb met fotograferen (soms tegen wil en dank) en ik heb me altijd al geïnteresseerd in de fotografie. Vorig jaar september ben ik begonnen met een avondopleiding tot fotograaf waarvan ik het eerste jaar nu met een positieve beoordeling heb afgerond. Naast mijn werk achter de computer ben ik nu ook steeds meer bezig met het fotograferen in de praktijk, iets wat ik ontzettend leuk en uitdagend vind! 

moodz fotografie newbornshoots blog weert limburg nederweertmoodz fotografie newbornshoots blog weert limburg nederweertmoodz fotografie newbornshoots blog weert limburg nederweert

Voor dat ik bij Karlijn kwam werken heb ik een aantal jaar in de kinderopvang gewerkt. Eerst als gastouder en daarna bij een kinderdagverblijf. Lekker gek doen met kindjes, en knuffelen met baby’s is ook iets wat ik altijd met veel plezier heb gedaan. Het duurde dan ook niet lang voordat ik mee ging kijken met de newbornshoots van Karlijn en ik werd in geleerd om ook deze fotoshoots te doen. Wat bijzonder en fijn om met zulke kleine baby’s te mogen werken. Zo puur, zo klein. Wat een eer om het meest waardevolle bezit van 2 kersverse ouders te mogen vastleggen. Ik geniet oprecht van de geluidjes van de slapende kindjes, de trotse blikken van de ouders, en natuurlijk nog meer van het blij maken van de ouders door middel van mooie foto’s van hun trots.

moodz fotografie newbornshoots blog weert limburg nederweertweert moodzfotografie limburg nederweert fotograaf newbornshoot

Inmiddels heb ik al veel knappe baby’s mogen fotograferen en veel geoefend met newbornshoots. Ik heb ondertussen ook dezelfde online newborn workshop gevolgd die Karlijn destijds gevolgd heeft en heb het afgelopen jaar al ontzettend veel geleerd. Met veel plezier zal ik in de toekomst steeds meer newborns gaan fotograferen en ik hoop jullie graag in de studio te zien!

Liefs Sanne

weert moodzfotografie limburg nederweert fotograaf newbornshoot

 

textiel poster MOODZ fotografie foto afdrukken