Mijn terugblik op 2017…

2017, wow wat een jaar! Wat hebben we bij MOODZ fotografie veel leuke opdrachten gehad en veel mooie momenten gefotografeerd. Nu 2018 om het hoekje kijkt, vinden we het leuk om terug te blikken op de grote, maar ook de kleine momenten die 2017 zo speciaal hebben gemaakt.

Om te beginnen met Sanne, die dit jaar in dienst is gekomen. Bij deze wil ik haar welverdiend in het zonnetje zetten. Wat ben ik ontzettend blij met haar! We make a dream team. Naast hard werken, kunnen we ook ontzettend hard lachen samen. Ze is een kei in het bewerken van de foto’s, ze helpt me met emails en administratie, ze denkt met alles mee en komt met goede ideeen. Verder houdt ze met plezier Instagram en Facebook bij. Door alles wat Sanne doet blijft er meer tijd voor mij over om te doen waar mijn hart ligt; mooie foto’s maken!

Dit jaar is onze website met behulp van vriendlief in een nieuw jasje gestoken. De oude was nodig aan verandering toe en na uren samen brainstormen, foto’s uitzoeken en af en toe wat gevloek, is er een gave website tot stand gekomen. Helemaal wat bij ons past! We did it!

Voor de nieuwe website moesten Sanne en ik ook zelf op de foto…Tja we werken zelf liever achter de schermen, maar voor deze keer waren de rollen omgedraaid. Mijn vader werd opgetrommeld (hij heeft samen met mij de fotografie opleiding gevolgd) en bij Mood, Food & Goods hebben we foto’s gemaakt.

Niet alleen de website is vernieuwd, MOODZ fotografie is dit jaar verhuisd naar een nieuwe fotostudio bij bedrijvencomplex ‘De Verbinderij’ in Weert. De locatie was snel gevonden, maar we hebben heel hard gewerkt om dit oude bedrijfskantoor om te toveren tot een fijne werkplek en professionele studio. Midden in het hoogseizoen, tussen alle shoots en bruiloften door, zijn we begonnen met klussen. Er hingen nog gele ribgordijnen, de deuren waren bordeauxrood dus dat moest zeker anders! Thanx to vrienden en familie zie je hier niks meer van terug en hebben wij een hippe en gave nieuwe werkplek!

Verder biedt de nieuwe studio veel mogelijkheden en de ruimte om alle onze creatieve hersenspinsels uit te voeren.
Zo zijn we begonnen met actie dagen met minishoots. Super leuk om te doen en wat een succes! Beide keren was de dag binnen no time compleet vol geboekt. Leuk om tijdens zo’n dag veel vaste klanten te zien en super leuk om iedereen naderhand blij te maken met mooie foto’s. Wij vonden het erg leuk om de minishoots te doen en gaan meer van deze dagen inplannen. Ook in de zomer zullen we buiten mini fotoshoots gaan inplannen. Stay tuned!

Naast de minishoots heb ik natuurlijk ook heeeel veel andere mooie shoots verzorgd. Zo heb ik ook dit jaar veel mooie bruidsparen gefotografeerd. Het is zo gaaf om ze te zien stralen en genieten. Af en toe zenuwachtig in de ochtend of lachkriebels tijdens de fotoshoot. Zo veel mooie momenten gedurende de dag. Wat heb ik toch leuke stellen voor de camera gehad en wat blijft het toch bijzonder om deel uit te maken van zo’n mooie dag.

Bijzondere momenten leg ik ook vast tijdens newborn en family shoots. Kleine prille teentjes van pasgeboren baby’s, hun trotse ouders en nog veel trotsere grote broers en zussen. Sommige broers en zussen zijn niet weg te slaan bij hun kleine broertje en zusje. Dat is zo leuk om te zien en nog veel leuker om te fotograferen.

Soms heb ik echt van die WAUW momenten, waarop ik mezelf gewoon moet knijpen en denken ‘dit is mijn werk’! Zo’n moment heb ik bijvoorbeeld als ik in de fotostudio aan het shooten ben en een kleintje gewoon bij mij op schoot gaat zitten of mij mee trekt aan mijn arm om me wat te laten zien. Sommigen zijn in het begin wat verlegen maar komen snel los en sommige kletsen de hele shoot de oren van je kop. Heerlijk!

Verder heb ik naast alle leuke shoots voor klanten ook veel leuke shoots gedaan voor vrienden en familie. Super speciaal was de zwangerschapsshoot en de newbornshoot met het dochtertje van mijn tweelingzus. Of de lifestyleshoot van mijn schoonzusje die dit jaar ook een kleintje heeft gekregen. De handgemaakt meubelen en accessoires van een goede vriend die ik heb gefotografeerd of de bruiloft van een lieve vriendin. Veel te te veel om allemaal in 1 blog te zetten. Ik zou nog wel een paar pagina’s vol kunnen kletsen met alle leuke dingen die ik gedaan heb. Wat heb ik toch leuk werk!

Ik wil iedereen bedanken voor de mooie shoots en het vertrouwen in ons! Een extra bedankje aan onze vaste klanten die al vaker bij ons zijn geweest. Dat waarderen we enorm!

Ik kijk met plezier uit naar 2018. Dat het net zo’n prachtig jaar mag worden als 2017! Ik wens jullie allemaal veel geluk, liefde en gezondheid voor het nieuwe jaar.

Liefs,
Karlijn

fotoshoot fotograaf Weert Limburg Roermond Nederweert studio studiofotograaf studioshoot lifestyleshoot lifestyle newbornshoot locatie kinderfotograaf kinderfotografie fotografie familieshoot loveshoot bruiloftsfotografie trouwfotograaf huwelijksfotograaf bedrijfsreportage shoot bruidsfotograaf bedrijfsshoot zwangerschapsfotograaf babyfotografie