Twinkle Twinkle little star…..een terugblik op onze mini fotoshoot dag

Afgelopen zondag was het dan zo ver! Onze eerste dag vol met mini fotoshoots in de fotostudio in Weert, de kerstactie met onze twinkelende sterrenachtergrond.

Het resultaat van deze dag is zo leuk en de foto’s willen we dan ook graag met jullie delen. Voordat we deze dag met minishoots lanceerden waren we erg benieuwd of onze actie wel aan zou slaan en of er wel genoeg aanmeldingen binnen zouden komen. Maar we kregen meteen veel leuke reacties en in het eerste uur hadden we al een aantal aanvragen. De ene na de andere aanmelding kwam binnen en binnen 2 dagen hadden we de volledige dag volgeboekt! 17 fotoshoots stonden gepland. Zo ontzettend leuk! 

 

 Vol enthousiasme gingen we aan de slag met de voorbereidingen, snoepjes werden klaar gelegd (tja sommige kids hebben af en toe een zetje nodig ;-)), zakken met nepsneeuw werden ingekocht en de kerstmuziek ging aan om al in de stemming te komen. 
 
Net zo enthousiast als wij waren die dag, zo enthousiast waren ook onze mini fotomodelletjes. De kids gingen in hun mooiste kleren op de foto en straalden tussen de sterren.
Achter de schermen werden de eerste shoots al meteen bewerkt zodat iedereen de dag erna de foto’s al kon ontvangen. 
 
Van broertjes/zusjes die knuffelend op de foto gingen, een trotse grote broer die met de bolle buik van mama op de foto ging tot zelfs een leuke zwangerschapsaankondiging!
Wat zullen er leuke kerstkaarten verstuurd worden dit jaar. 
 

 
Wij hebben in ieder geval heel erg genoten van deze geslaagde kerstactie dag en voor ons een reden om veel vaker een actie dag in te plannen met minishoots.
 
Tot de volgende keer! 
 
Liefs Karlijn en Sanne
 
fotoshoot fotograaf Weert Limburg Roermond Eindhoven Nederweert studio studiofotograaf studioshoot lifestyleshoot lifestyle newbornshoot locatie kinderfotograaf kinderfotografie fotografie familieshoot loveshoot bruiloftsfotografie trouwfotograaf huwelijksfotograaf bedrijfsreportage shoot bruidsfotograaf bedrijfsshoot zwangerschapsfotograaf babyfotografiefotoshoot fotograaf Weert Limburg Roermond Nederweert studio studiofotograaf studioshoot lifestyleshoot lifestyle newbornshoot locatie kinderfotograaf kinderfotografie fotografie familieshoot loveshoot bruiloftsfotografie trouwfotograaf huwelijksfotograaf bedrijfsreportage shoot bruidsfotograaf bedrijfsshoot zwangerschapsfotograaf babyfotografie