Lifestyle fotografie, mogen we even binnenkijken?

Wij zijn gek op lifestyle fotografie! Waarom? Omdat het op een net wat spontanere manier die leuke momenten uit je dagelijkse leven vast legt. Je kunt er een verhaal mee vertellen met foto’s die passen tijdens bepaalde momenten in je leven.

Lifestyle fotografie is ideaal voor bijvoorbeeld een zwangerschapsshoot aan huis of foto’s van jullie gezin tijdens de alledaagse bezigheden.
Bij een lifestyle shoot wordt vaak gekozen voor een vertrouwde omgeving. Dit kan bij jullie thuis zijn, in jullie keuken/tuin of misschien in de nieuwe babykamer. Het voordeel van een fotoshoot op een door jullie gekozen locatie is dat sfeer wat meer ongedwongen is. Als fotograaf ben je dan voornamelijk meer op de achtergrond aan het werk en wacht je de juiste momenten af. Het is dus minder geposeerd dan een andere fotoshoot. Wij houden van die gewone maar toch bijzondere momenten met elkaar. Samen spelen, koken, eten, lachen of lekker stoeien. Wij kijken graag met jullie mee tijdens deze leuke momenten en leggen het vast zodat jullie er altijd van kunnen genieten.

Ook voor kinderen is het vaak net wat fijner om te worden gefotografeerd in hun eigen vertrouwde omgeving. Wanneer kinderen verlegen zijn en het lastig vinden om op de foto te gaan, is het juist leuk om hun vast te leggen terwijl ze het niet echt in de gaten hebben. Samen met papa en mama koekjes bakken in de keuken of lekker picknicken in de tuin. Tijdens de lifestyleshoots zien wij de kinderen glunderen en genieten van de aandacht van hun ouders. En voor ons is het extra bijzonder om mee te kijken in jullie leven en even mee te genieten van jullie (gezin)geluk! 

Een lifestyle shoot kan geboekt worden om je zwangerschap, de geboorte van je baby of je hele gezin vast te leggen. Vooraf bespreken wij samen wat jullie wensen en verwachtingen zijn. Heb je interesse? Neem contact met ons op via de website en wie weet kijken we straks even met jullie mee 😉 

fotoshoot fotograaf Weert Limburg Roermond Eindhoven Nederweert studio studiofotograaf studioshoot lifestyleshoot lifestyle newbornshoot locatie kinderfotograaf kinderfotografie fotografie familieshoot loveshoot bruiloftsfotografie trouwfotograaf huwelijksfotograaf bedrijfsreportage shoot bruidsfotograaf bedrijfsshoot bedrijfsreportage zwangerschapsfotograaf babyfotografie portretfotoshoot fotograaf Weert Limburg Roermond Nederweert studio studiofotograaf studioshoot lifestyleshoot lifestyle newbornshoot locatie kinderfotograaf kinderfotografie fotografie familieshoot loveshoot bruiloftsfotografie trouwfotograaf huwelijksfotograaf bedrijfsreportage shoot bruidsfotograaf bedrijfsshoot zwangerschapsfotograaf babyfotografie