Een kijkje in de nieuwe fotostudio van MOODZ fotografie in Weert!

Het heeft even geduurd, maar vol trots kunnen wij jullie dan eindelijk een kijkje geven in onze nieuwe fotostudio in Weert.

We zijn er nu al een tijdje gesetteld, maar het heeft toch nog even tijd gekost om de studio helemaal ‘af’ te maken. Nieuwe gordijnen, een gezellige zithoek voor onze klanten, een plantje hier en daar en natuurlijk een grote wand vol foto’s waar we elke dag van kunnen genieten.

De grote kastenwand die de studio afscheidt van de werkplek is inmiddels gevuld met mandjes, krukjes en andere props die tijdens een shoot gebruikt kunnen worden. Tijdens het inruimen van alle spullen stonden we nog te bedenken hoe we alle spullen kwijt konden, maar dit is gelukkig toch nog goed gekomen. In een andere kast hebben we alle plaids, dekentjes, en inbaker doeken gesorteerd. Overzichtelijk en het ziet er nog leuk uit ook!

Wat wij ook zo leuk vinden aan deze nieuwe locatie is het contact met alle andere ondernemers binnen stichting de Verbinderij. Wij hebben nu letterlijk meer ruimte om te groeien en dat is wat wij in de toekomst zeker willen doen. Nieuwe plannen zijn in de maak, want wij zijn altijd in voor een nieuwe uitdaging. Benieuwd naar wat komen gaat? Houd onze website en Facebook goed in de gaten voor de laatste updates:)

Kortom, zoals jullie kunnen zien zijn wij super happy met ons nieuwe werkplekje en wij zijn er trots op om het aan iedereen te kunnen showen! Een paar weken geleden hebben we met onze vrienden en familie al geproost op de opening van de nieuwe studio. Tijdens die opening hadden we het zo druk en gezellig dat we zelfs vergeten zijn om er foto’s van te maken (shame!). Inmiddels hebben er al veel shoots in de nieuwe studio plaats gevonden en zijn wij al helemaal gewend aan onze nieuwe werkplek. Wij hopen dat jullie er net zo veel plezier aan gaan beleven als wij.
Jullie zijn van harte welkom om een kijkje te nemen!

Tot ziens op de Molenveldstraat!

 

fotoshoot fotograaf Weert Limburg Roermond Eindhoven Nederweert studio studiofotograaf studioshoot lifestyleshoot lifestyle newbornshoot locatie kinderfotograaf kinderfotografie fotografie familieshoot loveshoot bruiloftsfotografie trouwfotograaf huwelijksfotograaf bedrijfsreportage shoot bruidsfotograaf bedrijfsshoot bedrijfsreportage zwangerschapsfotograaf babyfotografie portretfotoshoot fotograaf Weert Limburg Roermond Eindhoven Nederweert studio studiofotograaf studioshoot lifestyleshoot lifestyle newbornshoot locatie kinderfotograaf kinderfotografie fotografie familieshoot loveshoot bruiloftsfotografie trouwfotograaf huwelijksfotograaf bedrijfsreportage shoot bruidsfotograaf bedrijfsshoot zwangerschapsfotograaf babyfotografie