Geboortekaartjes met een unieke twist

Geboortekaartjes zijn er in alle soorten en maten. Je hebt tegenwoordig een ruime keuze uit de meest hippe designs en je kunt ze ook nog eens makkelijk zelf ontwerpen via verschillende websites.

Maar wat je geboortekaartje helemaal een unieke twist geeft, is natuurlijk een foto van jouw eigen baby! De foto’s die we maken tijdens een newbornshoot zijn hier heel erg geschikt voor. Tijdens een newbornshoot maken we, in de eerste 2 weken na de geboorte, foto’s van je allergrootste trots in verschillende poses. Gewikkeld in een doek op een mooi bontje, gelegen in een kom, of juist puur natuur, liggend op een mooi kleedje. In ons portfolio vind je genoeg inspiratie en mogelijkheden.

Voor een newborn shoot kom je naar onze studio in Weert. In de studio hebben we verschillende achtergrondjes, props, mutsjes, kleden, kistjes enz. waar je uit kunt kiezen. Wanneer je de foto’s wilt gebruiken voor op het geboortekaartje leveren wij al snel na de shoot een paar foto’s in de hoogste resolutie. Hierna kun je de foto’s dus meteen in je ontwerp zetten.

Tips voor je geboortekaartjes
Misschien denk je na het lezen van deze blog: “Whaaaa geboortekaartjes… dat moet ik ook nog regelen!” Don’t worry!! Houd het zoveel mogelijk stressvrij voor jezelf. Het is slim om ongeveer 6 weken voor je uitgerekende datum te oriënteren wat je precies wilt voor je kaartje. Denk ook alvast aan de etiketten voor de adressen. Als je de adressen alvast van te voren uitprint en klaar hebt liggen hoe je daar al niet meer aan te denken als je baby eenmaal geboren is (meer knuffeltijd!). Als je zorgt dat je rond je 36e week van je zwangerschap een opmaak hebt gekozen, hoef je direct na de geboorte alleen nog maar de naam, gewicht en eventueel andere specifieke details toe te voegen. En natuurlijk die hele mooie foto van je pasgeboren baby!

De voorbeeldkaartjes uit deze blog zijn gemaakt op www.madeformoments.nl/geboortekaartjes
Een erg leuke site met een ruime keuze aan kaartjes!

 

 

fotoshoot fotograaf Weert Limburg Roermond Eindhoven Nederweert studio studiofotograaf studioshoot lifestyleshoot lifestyle newbornshoot locatie kinderfotograaf kinderfotografie fotografie familieshoot loveshoot bruiloftsfotografie trouwfotograaf huwelijksfotograaf bedrijfsreportage shoot bruidsfotograaf bedrijfsshoot bedrijfsreportage zwangerschapsfotograaf babyfotografie portretfotoshoot fotograaf Weert Limburg Roermond Eindhoven Nederweert studio studiofotograaf studioshoot lifestyleshoot lifestyle newbornshoot locatie kinderfotograaf kinderfotografie fotografie familieshoot loveshoot bruiloftsfotografie trouwfotograaf huwelijksfotograaf bedrijfsreportage shoot bruidsfotograaf bedrijfsshoot zwangerschapsfotograaf babyfotografie