Klussen aan een nieuwe fotostudio in Weert!

Na een paar maanden hard klussen en veel regelen kunnen wij dan eindelijk het leuke nieuwtje naar buiten brengen dat MOODZ fotografie is verhuisd naar een nieuwe fotostudio in Weert. 

Na een paar jaar vanuit een studio aan huis te hebben gewerkt heeft Karlijn besloten dat het tijd werd voor een grotere fotostudio met meer mogelijkheden. Stichting de Verbinderij was op dat moment net bezig met het opzetten van een plan voor nieuwe werkruimtes voor ondernemend talent.  Voor MOODZ fotografie een uitgelezen kans, een kans om met andere ondernemers te verbinden, een kans om verder door te groeien.

Het idee was geboren, en het plan werd verder uitgevoerd. Op de tweede verdieping van Roto Smeets werden de eerste stappen gezet om een ouderwets muffig kantoor om te toveren tot een hippe nieuwe werkplek. Een mooie kastenwand zorgt voor de afscheiding van onze werkplek met de studio. De computers worden geplaatst op een podium zodat we lekker naar buiten kunnen kijken, en voor de studio hebben we nu veel meer ruimte en verschillende mogelijkheden. We hebben er zin in! Wat een toffe uitdaging!
       

Na heel wat uren poetsen, schilderen, plannen, bedenken, klussen en sjouwen begon het dan steeds meer op een fotostudio te lijken. Er werd zelfs zo hard gewerkt dat we voor liepen op de planning en we eerder konden verhuizen dan gepland.

Dat verhuizen dat doen we wel even…..dachten we. Een grote zware kast die niet via de gewone lift naar boven kon maar via de goederenlift van Roto Smeets naar de tweede verdieping moest worden gebracht heeft nog wat stress momentjes opgeleverd. Hij paste gelukkig net in de lift. En dan nog al die spullen! Met een volgestopte grote werkbus een paar keer op en neer gereden, een bolderkarretje vol spullen in de lift gepropt en heel wat grappige momentjes verder is het ons dan toch gelukt om binnen 1 dag alle spullen naar de nieuwe studio in Weert te verhuizen.
 

Het inrichten kan dan eindelijk beginnen. Computers worden op hun plek gezet, alle props (en dat zijn er veel!) voor de newbornshoots krijgen een nieuw plekje, want de eerste shoot in de nieuwe studio staat al in de planning.

Gisteren was dan onze eerste echte werkdag in de nieuwe studio. Nog een beetje onwennig, overal nog spullen die hun vaste plek nog moeten vinden, en al het werk dat tijdens de verhuizing gewoon door blijft gaan. Maar toch kijken we elkaar af en toe aan, klappen we blij in onze handen, zetten we de muziek even lekker hard en zijn we gewoon even super blij met onze nieuwe toffe werkplek!

Ben je benieuwd naar het eindresultaat? Binnenkort volgen meer foto’s. Tot die tijd schuiven wij nog even met plantjes, schilderijtjes en nog meer spulletjes. Stay tuned!

Special thanks to: alle lieve vrienden en familie die geholpen hebben met het realiseren van onze nieuwe werplek. Extra credits to Roy van Peacez Meubelen voor het gemaakte vakwerk, Martijn van J&M Interieurbouw voor het leggen van de vloer (en het uitlenen van de werkbus), Roy voor het helpen van andere Roy en al zijn sjouwwerk en Anja voor alle hulp, poets en schilderwerk. Zonder jullie was het nooit op tijd gelukt!

fotoshoot fotograaf Weert Limburg Roermond Eindhoven Nederweert studio studiofotograaf studioshoot lifestyleshoot lifestyle newbornshoot locatie kinderfotograaf kinderfotografie fotografie familieshoot loveshoot bruiloftsfotografie trouwfotograaf huwelijksfotograaf bedrijfsreportage shoot bruidsfotograaf bedrijfsshoot bedrijfsreportage zwangerschapsfotograaf babyfotografie portretfotoshoot fotograaf Weert Limburg Roermond Eindhoven Nederweert studio studiofotograaf studioshoot lifestyleshoot lifestyle newbornshoot locatie kinderfotograaf kinderfotografie fotografie familieshoot loveshoot bruiloftsfotografie trouwfotograaf huwelijksfotograaf bedrijfsreportage shoot bruidsfotograaf bedrijfsshoot bedrijfsreportage zwangerschapsfotograaf babyfotografie portret