Beleef je bruiloft steeds opnieuw met een mooi trouwalbum

Een trouwreportage is eigenlijk pas echt compleet met een mooi trouwalbum. Het is natuurlijk leuk om al je foto’s digitaal te hebben en te bekijken, maar een echt tastbaar fotoalbum is tijdloos.

MOODZ fotografie biedt naast de verschillende pakketten voor het fotograferen van jullie bruiloft ook de mogelijkheid om jullie mooiste dag weer te geven in een mooi en professioneel trouwalbum.

De trouwalbums zijn te bestellen met een cover van leder, eco leder of linnen. Er zijn verschillende staaltjes waar een keuze uit gemaakt kan worden. De pagina’s hebben een lay-flat verbinding waardoor de pagina’s mooi open blijven liggen. De foto’s worden gedrukt op hoogwaardige Fuji DPII papier en de albums worden met de hand ingebonden. Het is ook nog mogelijk om bij het album een stevige opbergdoos te bestellen.

De opmaak van het album is fris en clean zodat de aandacht uit gaat naar de foto’s. De opmaak wordt door MOODZ fotografie gedaan nadat jullie zelf een selectie hebben aangeven van de foto’s die jullie graag in het album willen hebben. Zo hebben jullie altijd de foto’s in het album die jullie er graag in willen hebben. Nadat de opmaak klaar is krijgen jullie deze te zien en kunnen er nog een keer wijzigingen aangebracht worden mochten jullie dit willen. Hierna wordt het album besteld in jullie gekozen materiaal en kleur en bij jullie thuis geleverd. Zo kunnen jullie eindeloos samen terugkijken en nagenieten van jullie bijzondere dag.

Heb je vragen over de verschillende trouwalbums of wil je graag de staaltjes van de covers bekijken? Stuur dan een mailtje naar karlijn@moodzfotografie.nl

fotoshoot fotograaf Weert Limburg Roermond Eindhoven Nederweert studio studiofotograaf studioshoot lifestyleshoot lifestyle newbornshoot locatie kinderfotograaf kinderfotografie fotografie familieshoot loveshoot bruiloftsfotografie trouwfotograaf huwelijksfotograaf bedrijfsreportage shoot bruidsfotograaf bedrijfsshoot bedrijfsreportage zwangerschapsfotograaf babyfotografie portretfotoshoot fotograaf Weert Limburg Roermond Eindhoven Nederweert studio studiofotograaf studioshoot lifestyleshoot lifestyle newbornshoot locatie kinderfotograaf kinderfotografie fotografie familieshoot loveshoot bruiloftsfotografie trouwfotograaf huwelijksfotograaf bedrijfsreportage shoot bruidsfotograaf bedrijfsshoot bedrijfsreportage zwangerschapsfotograaf babyfotografie portret