De rollen omgedraaid…MOODZ fotografie vóór de camera in plaats van erachter

Maandag 27 maart.
Het is nog vroeg als we voor MOOD Food en Goods staan (de naam matcht in ieder geval al mooi). Bepakt en bezakt met een grote trolley met apparatuur en een tasje met spiegeltje en make-up moeten we zelfs nog even wachten totdat ze open gaan.
Vandaag mogen we in deze leuke lunchwinkel foto’s maken. En dit keer staan we VOOR de camera in plaats van erachter. Een beetje onwennig is het wel. Het is voor ons toch wat gemakkelijker (en veiliger) om zelf de foto’s te maken en de regie in eigen handen te hebben.

Maar we zijn hier voor een goed doel! De foto’s die we gaan maken gebruiken we voor de nieuwe website en onze MOODZ Facebook pagina. We willen namelijk het leuke nieuwtje naar buiten brengen dat Sanne per 1 maart in dienst is getreden bij MOODZ fotografie. Daar hoort natuurlijk een leuke foto en een voorstel praatje bij!

Eerst maar even een theetje drinken en overleggen hoe we de foto’s gemaakt willen hebben.
We schuiven wat met de tafeltjes en stoelen, een bloemetje hier, een theelichtje daar, maar veel hoeven we niet te veranderen. Wat een leuk, hip en sfeervol tentje is MOOD Food en Goods! Het past helemaal bij de sfeer en de uitstraling die we zoeken voor de foto’s en we werden ook nog eens super gastvrij ontvangen!

Aangezien Karlijn zelf vóór de camera staat, hadden we iemand nodig voor áchter de camera. Onze fotograaf van vandaag was Aart; de vader van Karlijn, die samen met haar de fotografie opleiding heeft gevolgd. Genietend van een kopje heerlijke verse thee van Mood bespreken we met Aart hoe hij ons op de foto mag zetten. Super fijn dat we zo kunnen overleggen wat onze wensen zijn en toch nog de regie in eigen handen kunnen houden. We merken nu zelf hoe moeilijk het is om niet te geforceerd over te komen en moeten af en toe onze kaken strekken om de gespannen lachjes weg te krijgen. Gelukkig kunnen we al snel lachen om elkaar en de situatie en worden er een paar leuke bruikbare foto’s geschoten.

Na verschillende poses, meerdere theetjes, haren los, haren vast, heel wat geschater en toch maar een knotje op het hoofd zat de shoot er dan eindelijk op. Kritisch werd het resultaat bekeken, maar uiteindelijk werden de foto’s waarbij we de meeste lol hadden toch het leukste gevonden.

Tijd om terug te gaan naar kantoor en de foto’s te bewerken. We kunnen niet wachten om de foto’s met iedereen te delen en het nieuws bekend te maken dat Sanne in dienst is bij MOODZ fotografie!

Via deze blog een paar foto’s van onze eigen fotoshoot. Stiekem toch wel leuk om eens zelf voor de camera te staan.

fotoshoot fotograaf Weert Limburg Roermond Eindhoven Nederweert studio studiofotograaf studioshoot lifestyleshoot lifestyle newbornshoot locatie kinderfotograaf kinderfotografie fotografie familieshoot loveshoot bruiloftsfotografie trouwfotograaf huwelijksfotograaf bedrijfsreportage shoot bruidsfotograaf bedrijfsshoot bedrijfsreportage zwangerschapsfotograaf babyfotografie portret